Behoeftebevraging sociale voedselvoorzieningen

Vanuit het Vlaams Instituut Gezond Leven zijn we ons sterk bewust van het belangrijke en moeilijke werk dat sociale voedselvoorzieningen leveren naar de meest kwetsbare personen in onze maatschappij toe. Via deze vragenlijst willen we peilen naar de plaats van gezonde voeding binnen het hulpaanbod van jouw organisatie. Werken jullie al rond gezonde voeding? Willen jullie hier in de toekomst eventueel meer op inzetten? Hoe reageren jullie klanten hierop? Wat zijn hun noden en behoeften en welke drempels ervaren zij? En wat hebben jullie als organisatie nodig om jullie assortiment eventueel gezonder te maken? Of welke andere vormen van ondersteuning kunnen jullie als organisatie gebruiken op vlak van gezonde voeding? Door antwoord te krijgen op deze vragen kunnen we sociale voedselvoorzieningen in de toekomst vanuit het Vlaams Instituut Gezond Leven op gepaste wijze ondersteunen.

Wij willen graag jouw mening horen, er zijn dus geen juiste of foute antwoorden. 

Het invullen van deze vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag. Je antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Laat je jouw e-mailadres achter, dan maak je kans op een heerlijke fruitmand (3 manden zullen uitgeloot worden onder de invullers van deze vragenlijst).We gebruiken je e-mailadres enkel in het kader van de loting.

Alvast hartelijk dank voor jouw deelname. Wij beloven aan de slag te gaan met de resultaten om sociale voedselvoorzieningen vooruit te helpen rond het thema gezonde voeding.

Wil je de vragenlijst graag invullen, maar heb je vragen voor ons of is er iets niet duidelijk? Neem dan zeker contact met ons op via 02/422 49 64 of via An.Lebacq@gezondleven.be.

Binnen welk soort organisatie werk je? (Vereist)
Wat is de postcode van de gemeente of stad waar jouw organisatie gelegen is?
Wat is je functie binnen je organisatie?
Wat is jouw statuut binnen je organisatie? (Vereist)