Met dit voorstelformulier kunt u uw project indienen bij de jury die de laureaten selecteert. Het is belangrijk dat het volledig, nauwkeurig en duidelijk ingevuld wordt. Formulieren die onvolledig zijn op 16 juli worden beschouwd als ongeldig. Lees ook het volledige Reglement van deze projectoproep om te weten wat de belangrijkste thema’s, de doelstellingen, de selectiecriteria en alle voorwaarden zijn.

 

U kunt stoppen met het invullen van het formulier aan het einde van elke pagina. Om later iets aan te passen: klik op "pauzeren" onderaan de pagina en kopieer dan de URL-link om terug te keren in uw dossier. Let op: de registratie gebeurt per pagina: een pagina die voor de helft is ingevuld, wordt niet geregistreerd.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via 02 279 20 89 of via duurzaam@brucity.be.

Wat voor soort acteur bent u ? (Vereist)
Volledige naam van de persoon, groep van ingezetenen, de facto vereniging, non-profit organisatie of onderwijsinstelling: (Vereist)
Adres en postcode van de maatschappelijke zetel: (Vereist)
Indien dit adres zich buiten het grondgebied van de stad Brussel bevindt (1000, 1020, 1120, 1130), vermeld dan de link (werkgelegenheid/activiteit) met de stad Brussel: (Vereist)
Adres van de website / blog / Facebook pagina: (Vereist)