Werknemerstevredenheidsonderzoek

 

Dit voorbeeld is een uittreksel uit de werknemersenquête in onze bibliotheek van sjabloonenquêtes. Bekijk de volledige versie via een gratis testaccount. De opmaak kan je aanpassen aan je eigen huisstijl (of dit door onze professionele designers laten doen), de vragenlijst zelf wijzig je volgens je eigen behoeften. 

CheckMarket beschikt over researchers gespecialiseerd in werknemersenquêtes en biedt hiervoor kant en klare pakketten aan, inclusief gedetailleerde analyse en rapportering. Wij staan je bij in alle aspecten van je project.

Het is cruciaal dat werknemers alle vragen eerlijk durven beantwoorden. Laat CheckMarket de resultaten anonimiseren en/of een vertrouwelijkheidsgarantie toevoegen. CheckMarket kan dan optreden als onafhankelijke tussenpersoon.

Het creëren van een bedrijfscultuur waarin onze werknemers op hun best kunnen presteren is een topprioriteit voor ons. Het succes van ons bedrijf hangt hier sterk van af. Om het werkklimaat te verbeteren, is het zeer belangrijk inzicht te krijgen in hoe je dit klimaat momenteel beoordeelt. Wij danken je dan ook om even de tijd te nemen om bijgaande vragenlijst hierover in te vullen. Er bestaan geen juiste of foute antwoorden; enkel je mening telt!

We willen benadrukken dat de enquête volledig anoniem is. Je gegevens worden anoniem opgeslagen en de rapportering gebeurt enkel voor voldoende grote groepen. Alle data worden verzameld en verwerkt door het onafhankelijke onderzoeksbureau CheckMarket.

Alvast bedankt voor je deelname aan de enquête en de waardevolle feedback.